RAVINTOLAN TARINA

Angela sai ässän perään ja uuden alun. Alun alkaen ravintola avattiin samalle liikepaikalle jo vuonna 2008.

Angela sai ässän perään ja uuden alun. Alun alkaen ravintola avattiin samalle liikepaikalle jo vuonna 2008.

Ravintola Angela’s avataan uudelleen huhtikuussa Kouvolan keskustaan samalle liikepaikalle. Tiloja on uudistettu kevättalven aikana viihtyisän kortteliravintolan tunnelman luomiseksi. Uusien omistajien myötä ravintolan konseptia on uudistettu vanhaa osaamista kunnioittaen. Ruokalistalle on jätetty vanhoja suosikkiannoksia sekä laajennettu makumaailmaa monikulttuurisemmaksi korostaen Armenialaistaustaa.

Läheskään kaikkia suunnitelmia emme uudelleen avaukseen ehtineet toteuttaa. Tarkoituksemme on kehittää toimintaa ja konseptia jatkuvasti, saadun palautteen perusteella. Tulevalle vuodelle on odotettavissa vielä paljon siistejä juttuja niin tapahtuma-, ruoka- kuin juomapuolelle. Toivottavasti sytytämme pian liekin asiakkaidemme sydämien lisäksi myös hiiligrilliin.

Lounaalla meillä on tarjolla kahden pöytiin tarjoiltavan annosruoan lisäksi runsas salaattibuffet päivän proteiinilla. Ruokalistasta löytyvät Flatbread babsit, pideet, leikkeet, pihvit, kala sekä vanhoja suosikkeja Angelan ajalta.

Meillä on intohimo hyvään ruokaan ja juomaan, ja haluamme tarjota asiakkaillemme matalan kynnyksen kortteliravintolan ja illanviettopaikan.

Tervetuloa Angela’s-ravintolaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, ja viihtymään mukavassa seurassa!

Keittiön terveiset

Tervetuloa keittiöömme! Olemme intohimoisia ruoanlaittajia ja haluamme tarjota sinulle parhaita makuelämyksiä. Käytämme tuoreita yrttejä, laadukkaita raaka-aineita ja luotamme sesongin mukaan vaihtuviin ruokalajeihin.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, kuten kasvisruokaa ja gluteenittomia vaihtoehtoja, jotta jokainen asiakas löytää mieleisensä annoksen. Haluamme myös kuulla mielipiteesi ja kehittää ruokalistaa jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Keittiömme on avoinna joka päivä ja tarjoamme niin lounasta kuin illallistakin. Suuremmille ryhmille meiltä löytyvät lankulla tarjottavien Plank – Armenian painajaisen ja Ladies night – mummojen yö vaihtoehtojen lisäksi toiveiden mukaiset menut. Kaikkiin ruokiin löytyy makuja herättelevät viinit ja oluet.

Tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ystävällisestä palvelusta!