TALON DRINKIT

AJANKOHTAISTA

Täydellinen Paikka Rentoutumiseen ja Nautiskeluun

Etsitkö täydellistä paikkaa aloittaa ilta tai jatkaa sitä pitkälle yöhön? Kortteliravintola Angelas on juuri se paikka, joka kutsuu sinut nauttimaan hetkestä ja hyvästä seurasta. Olit sitten janoinen ohikulkija tai ruokailijana meidän vieraanamme, tarjoamme sinulle unohtumattoman juomaelämyksen.

Laaja Juoma- ja Viinivalikoima

Angelaksessa tarjoamme paitsi houkuttelevia juomasekoituksia, myös laajan valikoiman viinejä, jotka täydentävät herkullisen ruokamme makuelämyksiä. Olipa suunnitelmissasi koko ateria tai pelkkää naposteltavaa, meillä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Uniikit Drinkit Hyvien Viinien Kylkiäisenä

Olemme panostaneet siihen, että Angelas on paikka, joka tarjoaa sinulle juomaelämyksiä, joita et löydä mistään muualta. Olemme tuoneet yhteen suosikkiviinimme ja taitavasti valmistettuja drinkkejä, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Olipa valintasi sitten raikas Aperol Spritz, pirteä Limoncello Spritz, houkutteleva Pink Panther, perinteinen Kassun GT tai talon oman nimikkodrinkin Wake Me Up, tiedämme, että löydät juuri sen oikean maun hetkeesi.

Nauti Hetkestä

Angelakseemme on luotu rento ja viihtyisä ilmapiiri, jossa voit nauttia jokaisesta kulauksesta ja juttutuokiosta. Olitpa sitten ystävien kanssa liikkeellä tai haluat nautiskella omasta rauhasta, meidän tarjoamamme drinkit ovat aina matka unohtumattomaan makuun.

Tervetuloa Angelakseen, missä jokainen lasillinen on tarina ja jokainen hetki on tarkoitettu jaettavaksi.

KAIKKI JULKAISUT

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

Olemme avoinna Itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 12.00 -19.00. Tulethan juhlistamaan 106-vuotiasta Suomea "Ihan vaan hyvällä ruoalla" ja lasillisella kuohuviiniä. Tarjoamme kaikille ruokailijoille pannacotan jälkiruoaksi.

ISÄNPÄIVÄ

ISÄNPÄIVÄ

Tervetuloa juhlistamaan koko perheellä isänpäivää ravintola angelakseen. Ihan vaan hyvää ruokaa ja yhdessäoloa! Isänpäivälounasta tarjoillaan klo 12 - 16. Pöytävarauksia otammme vastaa aukioloaikoina puhelimitse 050 554 6754 ja muina aikoina yhteydenotot . Isänpäivänä...

LOUNAAT VIIKOLLA 37

LOUNAAT VIIKOLLA 37

On sitten tiistaina mehukasta naudanposkea lautasella Viikon lounaspihvinä yllättää klassinen Wieninleike #kyllämaistuu #kortteliravintola Laitahan tossua toisen eteen ja taaplaa lounaalle!

LOUNAAT VIIKOLLA 35

LOUNAAT VIIKOLLA 35

Hoi! Jos tällä viikolla haluaa oikein hyvän pihvin lounaalla niin nyt on tarjolla grillipihvi Toki muutakin maistuvaa joka päivälle ja pärjäilee salaattibuffallammekin hyvin iltaan asti.

HISTORIAA

HISTORIAA

Ravintola Angela, joka sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa, sai alkunsa vuonna 2007, kun Mahsum Zengil päätti perustaa oman ravintolan.