TALON DRINKIT

AJANKOHTAISTA

Täydellinen Paikka Rentoutumiseen ja Nautiskeluun

Etsitkö täydellistä paikkaa aloittaa ilta tai jatkaa sitä pitkälle yöhön? Kortteliravintola Angelas on juuri se paikka, joka kutsuu sinut nauttimaan hetkestä ja hyvästä seurasta. Olit sitten janoinen ohikulkija tai ruokailijana meidän vieraanamme, tarjoamme sinulle unohtumattoman juomaelämyksen.

Laaja Juoma- ja Viinivalikoima

Angelaksessa tarjoamme paitsi houkuttelevia juomasekoituksia, myös laajan valikoiman viinejä, jotka täydentävät herkullisen ruokamme makuelämyksiä. Olipa suunnitelmissasi koko ateria tai pelkkää naposteltavaa, meillä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Uniikit Drinkit Hyvien Viinien Kylkiäisenä

Olemme panostaneet siihen, että Angelas on paikka, joka tarjoaa sinulle juomaelämyksiä, joita et löydä mistään muualta. Olemme tuoneet yhteen suosikkiviinimme ja taitavasti valmistettuja drinkkejä, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Olipa valintasi sitten raikas Aperol Spritz, pirteä Limoncello Spritz, houkutteleva Pink Panther, perinteinen Kassun GT tai talon oman nimikkodrinkin Wake Me Up, tiedämme, että löydät juuri sen oikean maun hetkeesi.

Nauti Hetkestä

Angelakseemme on luotu rento ja viihtyisä ilmapiiri, jossa voit nauttia jokaisesta kulauksesta ja juttutuokiosta. Olitpa sitten ystävien kanssa liikkeellä tai haluat nautiskella omasta rauhasta, meidän tarjoamamme drinkit ovat aina matka unohtumattomaan makuun.

Tervetuloa Angelakseen, missä jokainen lasillinen on tarina ja jokainen hetki on tarkoitettu jaettavaksi.

KAIKKI JULKAISUT

KESÄSUNNUNTAISIN SULJETTU

KESÄSUNNUNTAISIN SULJETTU

Henkilöstövajeesta johtuen pidämme ravintolan suljettuna sunnuntaisin ainakin Juhannukseen asti. Keittiön mestarille tai kisällille olisi töitä tarjolla! Tarjoamme työn mielekkäissä puitteissa Sinulle, jolla on osaamista, ideoita ja intohimoa ruokaan. Ilmoittamalla...

ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI

ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI

Alkuruokana buffapöydästä Gözlemet: Kebab- ja Feta. Lisäksi tsatsikia. Talon matalaa leipää ja hummusta Lempeäntulista pastasalaattia Hedelmiä Mintulla maustettua vesimelonisalaattia Granaattiomenaista fetasalaattia Bulgursalaatttia Mozzarella-pestosalaattia...

VAPPUBRUNSSI

VAPPUBRUNSSI

Vapunpäivänä 1.5 klo 12-18 Kuohuvaa 29,00€ pullo   BrunssimenuAlkuruokana noutopöydästä Gözlemet: Kebab-jalopeno ja pinaatti-Feta-Paprika. Lisäksi tsatsikia. Angelan leipää ja hummusta Vihersalaattia ja sitruuna-vinegretteä Parsa-kurkku-hernesalaattia,...

LAUANTAINA 13.4 ERIKOISKATTAUS

LAUANTAINA 13.4 ERIKOISKATTAUS

Järjestämme 13.4 Butchers menu teemalauantain. Ravintolamme on avoinna klo 12-17 vain tapahtumaan varauksen tehneille. Vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostilla perjantaihin 12.4 klo 16.00 asti varaukset@ravintolaangelas.fi Klo 17 eteenpäin palvelemme...

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT

Olemme avoinna pääsiäisenä seuraavin aukioloajoin:   Kiirastorstai 28.3 11.00 - 22.00 Pitkäperjantai 29.3 12.00 - 22.00 Lankalauantai 30.3 12.00 - 22.00 Sunnuntai 31.3 SULJETTU Maanantai 1.4 SULJETTU

Lahjaideat hukassa?

Lahjaideat hukassa?

Vielä ehtii!!! Lahjakortteja saa noudettua ravintolastamme lauantaihin klo 18.00 asti. Aloitamme kaluston ja miehistön huoltotauon 23.12 klo 18.00 🫡 🎅

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

Olemme avoinna Itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 12.00 -19.00. Tulethan juhlistamaan 106-vuotiasta Suomea "Ihan vaan hyvällä ruoalla" ja lasillisella kuohuviiniä. Tarjoamme kaikille ruokailijoille pannacotan jälkiruoaksi.

ISÄNPÄIVÄ

ISÄNPÄIVÄ

Tervetuloa juhlistamaan koko perheellä isänpäivää ravintola angelakseen. Ihan vaan hyvää ruokaa ja yhdessäoloa! Isänpäivälounasta tarjoillaan klo 12 - 16. Pöytävarauksia otammme vastaa aukioloaikoina puhelimitse 050 554 6754 ja muina aikoina yhteydenotot . Isänpäivänä...