HISTORIAA

AJANKOHTAISTA

Perustaminen ja Juuret

Ravintola Angela, joka sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa, sai alkunsa vuonna 2007, kun Mahsum Zengil päätti perustaa oman ravintolan. Zengilin intohimo ruokaan ja vieraanvaraisuuteen kantoi hedelmää, ja pian ravintolasta tuli paikallisten suosikki. Zengilin veljekset, Ilyas ja toisen polven ravintoloitsija Mahsum, yhtyivät pian liiketoimintaan. Vuosien varrella ravintola on kokenut kasvua ja kehitystä, tullen tunnetuksi laadukkaasta ruoastaan ja kodikkaasta ilmapiiristään.

Omistajan vaihdos ja Uusi Alku

Vuonna 2018 ravintolassa tapahtui omistajanvaihdos, Ilyas Zengil ostaessa ravintolan toiminnot veljeltään. Ilyas jatkoi perheyrityksen perintöä, omistautuen ruoan taiteeseen ja asiakkaiden tyytyväisyyteen. Ravintola Angela jatkoi menestyksellistä toimintaansa ja vahvisti asemaansa paikallisena ruokakulttuurin kulmakivenä.

Innovaatio ja Uudistuminen

Keväällä 2023 ravintola Angela astui uuteen vaiheeseen historiansa aikana. Pitkän harkinnan ja suunnittelun jälkeen päätettiin uudistaa ravintolan konsepti ja ilme. Remonttiin ryhdyttiin luomaan uutta ilmettä, joka kunnioittaa perintöä, mutta tuo samalla mukaan uusia tuulia. Huhtikuussa 2023 ravintola heräsi uuteen eloon uudella nimellä – Angela’s.

Uusi Omistajaryhmä ja Visio

Uuden alun myötä ravintola sai myös uuden omistajaryhmän. Kuusi kouvolalaista miestä, joilla on vahva ystävyys ja yhteiset intohimot, ottivat ohjat käsiinsä. Heidän joukossaan on kuljetusalan, IT-alan ja rakennusalan yrittäjiä, jotka yhdistävät osaamisensa luodakseen ravintolasta entistäkin houkuttelevamman kohteen. Tämä monipuolinen tiimi tuo mukanaan uusia ideoita ja näkemyksiä, joilla ravintola voi jatkaa kasvuaan ja menestystään.

Ruokakulttuuri ja Tulevaisuus

Angela’s a’la carte listalle on otettu vaikutteita armenialaisesta keittiöstä, kunnioittaen samalla ravintolan juuria. Uudet omistajat tuovat oman panoksensa tarjontaan, joka tulee sisältämään myös teemaviikkojen ruokalistoja ja teemailtoja, tarjoten asiakkaille jatkuvasti vaihtuvia makuelämyksiä. 

Historian myötä Angela’s on edelleen paikka, jossa yhdistyvät perinne ja innovaatio. Se jatkaa tarinaansa uusien omistajien ja konseptin myötä, pyrkien tarjoamaan asiakkailleen aitoja makuja ja lämpimän ilmapiirin.

KAIKKI JULKAISUT

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

Olemme avoinna Itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 12.00 -19.00. Tulethan juhlistamaan 106-vuotiasta Suomea "Ihan vaan hyvällä ruoalla" ja lasillisella kuohuviiniä. Tarjoamme kaikille ruokailijoille pannacotan jälkiruoaksi.

ISÄNPÄIVÄ

ISÄNPÄIVÄ

Tervetuloa juhlistamaan koko perheellä isänpäivää ravintola angelakseen. Ihan vaan hyvää ruokaa ja yhdessäoloa! Isänpäivälounasta tarjoillaan klo 12 - 16. Pöytävarauksia otammme vastaa aukioloaikoina puhelimitse 050 554 6754 ja muina aikoina yhteydenotot . Isänpäivänä...

LOUNAAT VIIKOLLA 37

LOUNAAT VIIKOLLA 37

On sitten tiistaina mehukasta naudanposkea lautasella Viikon lounaspihvinä yllättää klassinen Wieninleike #kyllämaistuu #kortteliravintola Laitahan tossua toisen eteen ja taaplaa lounaalle!

LOUNAAT VIIKOLLA 35

LOUNAAT VIIKOLLA 35

Hoi! Jos tällä viikolla haluaa oikein hyvän pihvin lounaalla niin nyt on tarjolla grillipihvi Toki muutakin maistuvaa joka päivälle ja pärjäilee salaattibuffallammekin hyvin iltaan asti.

TALON DRINKIT

TALON DRINKIT

Etsitkö täydellistä paikkaa aloittaa ilta tai jatkaa sitä pitkälle yöhön? Kortteliravintola Angelas on juuri se paikka, joka kutsuu sinut nauttimaan hetkestä ja hyvästä seurasta.